Magnifica Collection, experti in placi ceramice de lux

Produsele noastre sunt realizate cu ultimele tehnologii si concepute de catre cei mai talentati designeri. Metodele noastre de executie sunt o garantie a calitatii pentru anii ce vor urma.

Pasiunea pentru design a stat mereu la baza succesului nostru.

Magnifica Collection SRL este unic importator pentru Romania si Republica Moldova al gamei de placi ceramice de lux, fabricate de Magnifica Collection Spania. Cu peste 20 de ani dedicati sectorului ceramic, Magnifica Collection propune colectiile bazate pe cele mai avangardiste trenduri. Calitatea placilor ceramice, imbinarea cromatica si designul rafinat al produselor se ridica la inaltimea celor mai pretentioase spatii si a celor mai exigenti designeri de interior.

Toate colectiile Magnifica Collection sunt expuse in noul nostru showroom, un spatiu inovator, care sa-i inspire pe toti cei care apreciaza eleganta, stilul si rafinamentul unui ambient spectaculos.

Va invitam sa ne vizitati la Showroom-ul nostru, situat in Bucuresti, Sector 5, Strada Drumul Cooperativei nr. 78-82, in incinta Complexului New Residence – Ghencea.

Bine ati venit in lumea Magnifica Collection!

Gama diversificata

Colectiile
noastre.

Design avangardist. Calitate superioara. Rafinament la tot pasul.

Noile colectii reflecta viziunea celor mai buni designeri de interior din lume.

Vezi catalogul